www.ukastroimaging.co.uk

Questions & Answers/Tips & Tricks => Top Tips For Beginners & FAQ's => Topic started by: johnadams on 08:16:51, 02 December, 2016

Title: you tude video
Post by: johnadams on 08:16:51, 02 December, 2016
Hi
How do I attach a you tube video to a message so the video shows on the screen rather than the url.

Regards

John
Title: Re: you tude video
Post by: chris.bailey on 08:41:57, 02 December, 2016
John

You have to surround it in some html tags e.g. [*html]<iframe width="1280" height="720" src="https://www.youtube.com/embed/Syc7P2-3IJk?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/html*] but leave the stars out of the html tags and substitute the proper YouTube link

Chris
Title: Re: you tude video
Post by: johnadams on 10:21:18, 02 December, 2016
Hi Chris

Sorry for being stupid but I copied and pasted your format removed the * and change the link but still not working.
Title: Re: you tude video
Post by: chris.bailey on 11:39:32, 02 December, 2016
Title: Re: you tude video
Post by: chris.bailey on 11:40:40, 02 December, 2016
John

Don't know what you are doing wrong as I just did exactly that on the link above.

You do need to get the Youtube Video embed URL rather than the browser URL

I have amended you post so it works.

the title of the thread looks at odds with the link though???
 

Chris
Title: Re: you tude video
Post by: johnadams on 12:52:49, 02 December, 2016
Hi

When I go into your post and copy that line and past it any , after I save the post its delete "   " at the start and the end . any idea !

Regards

John
Title: Re: you tude video
Post by: chris.bailey on 14:41:22, 02 December, 2016
John

No idea I'm afraid. Easiest way it to copy the embed link from the YouTube page and then just add the html tag to the front and back.

Chris
Title: Re: you tude video
Post by: johnadams on 15:34:27, 02 December, 2016
In the above reply where the "" between these I put  and its deleted it some  reason as well . Must be my computer !!!
Title: Re: you tude video
Post by: johnadams on 15:35:47, 02 December, 2016
again its deleted the bracket html bracket . very confused now
TinyPortal © 2005-2012